fbpx
011 / 3626 - 131        

pozadina viper konacna2

pozadina viper MOBILNI 2

Dekodiranje - otključavanje mobilnih telefona

Dekodiranje ili otključavanje mobilnih telefona je proces uklanjanja šifre, operatera ili korisnika, nakon kojeg možete koristiti svoj mobilni telefon sa SIM karticom bilo kog mobilnog operatera.

Ukoliko je telefon zaključan na mrežu, tj. radi sa karticama samo jednog operatera, znači da je verovatno kupljen na ugovor ili u paketu. Na primer, ukoliko ste potpisali ugovor sa MTS-om i dobili od njih mobilni telefon, nećete moći da ga koristite sa VIP ili Telenor SIM karticom sve dok ga ne dekodirate.

Cena fabričkog koda za otključavanje mobilnog telefona.

Cena za dekodiranje mobilnog telefona u našem servisu.

samsung s9 dekodiranje

Druga vrsta dekodiranja obuhvata uklanjanje korisničkih šifri. Ako telefon traži da unesete šifru, Google nalog, otisak prsta, patern (oblik) kojeg ne možete da se setite ili ga je aktivirao prethodni vlasnik, takođe je neophodno otključavanje kako bi mogli nesmetano da koristite sve funkcije telefona. Ovakav vid otključavanja uglavnom podrazumeva i brisanje svih podataka iz telefona i vraćanje na početna fabrička podešavanja. Postoje neki modeli na kojima je moguće ukloniti šifru a sačuvati podatke korisnika, pozovite nas i proverite da li Vaš telefon spada u tu grupu.

iphone 6 dekodiranje - jailbreakCena usluge dekodiranja (otključavanja) mobilnog telefona se kreće od 400 din. do čak 20 000 din. Cena zavisi od više faktora kao što su: proizvođač i model mobilnog telefona, vreme potrebno da se aparat otključa i uređaja koji se koriste u samom postupku. Dekodiranjem pojedinih modela gubite garanciju na aparat, zato Vas molimo da se prethodno raspitate kod naših servisera da li je Vaš uređaj u toj grupi.

U velikoj većini slučajeva dekodiranje se vrši na licu mesta i traje ne duže od 10 minuta. Takođe postoji opcija otključavanja pojedinih modela telefona koja ne zahteva Vaš dolazak u servis, jednostavno nam pošaljete IMEI broj telefona (serijski broj uređaja koji se nalazi na nalepnici uglavnom ispod baterije uređaja a moguće ga je pročitati i jednostavnim ukucavanjem *#06# na tastaturi uključenog uređaja bez SIM kartice), izvršite uplatu na naš žiro račun i sačekate da Vam javimo kod za otključavanje koji potom sami unesete u telefon.

Sam proces dekodiranja ne oštećuje telefon niti se njime gube neke od funkcija. Otključavanje mobilnih telefona je legalan (dozvoljen) postupak u Srbiji, kupac telefona ima zakonsko pravo da uređaj modifikuje po sopstvenoj volji.

Dekodiranje android mobilnih telefona

dekodiranje andorid telefona

Štampa El. pošta

Viper Servis

Balkanska 14, Beograd
011 / 3626 - 131
065 / 3626 - 131
info@viper.rs

Radni dani: 9h - 20h
Subota : 10h - 16h
Nedelja: neradan dan