fbpx

065 / 3626 - 131        

pozadina viper konacna2

pozadina viper MOBILNI 2

Brz i Jednostavan Otkup S24, S24 Plus i S24 Ultra Telefona

Ukoliko tražite pouzdan i brz servis za otkup vaših S24, S24 Plus ili S24 Ultra telefona, naša adresa na Bulevaru Arsenija Čarnojevića 91 na Novom Beogradu je pravo mesto za vas. Nudimo vam efikasan i profesionalan pristup, obezbeđujući brzu procenu vrednosti vašeg uređaja i fer tržišne cene.

Brza Procena Vrednosti Vašeg Telefona

Naš tim stručnjaka je posvećen brzom i preciznom procenjivanju vrednosti vašeg S24, S24 Plus ili S24 Ultra telefona. Ovaj proces traje svega 2 do 3 sata, omogućavajući vam da u kratkom roku dobijete atraktivnu ponudu za vaš uređaj.

Jednostavan i Transparentan Proces Otkupa

Cenimo transparentnost i jednostavnost procesa otkupa. Bez komplikovanih procedura ili skrivenih troškova, naš cilj je da vam pružimo jasnu i direktanu uslugu. Sve što je potrebno je da nam donesete vaš telefon, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

Dostupni smo za Sva Vaša Pitanja

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezanih za proces otkupa, naš tim je tu da pruži sve neophodne informacije. Kontaktirajte nas putem emaila na ili pozivom na broj telefona 065 3626 131. Radno vreme naše prodavnice je od 9 do 17h radnim danima, i radujemo se prilici da vam pružimo najbolju moguću uslugu.

3802756 kvfamilygalaxys24ultras24pluss24spen2p li ls

Štampa El. pošta

Pit Stop - Popravka ekrana za 30min!

"Pit Stop" - Revolucionarna Usluga Brze Popravke Ekrana za Samsung i iPhone na Novom Beogradu

U našem servisu na Bulevaru Arsenija Čarnojevića 91, uvodimo novu uslugu koja će promeniti način na koji razmišljate o popravkama telefona. Predstavljamo vam "Pit Stop", uslugu brze popravke ekrana za Samsung i iPhone telefone, gde vaš uređaj može biti popravljen u rekordnom roku od samo 30 minuta!

Brzina i Efikasnost bez Premca

"Pit Stop" je dizajniran za one koji ne mogu dugo biti odvojeni od svog telefona. Razumemo da u današnjem brzom tempu života, svaki trenutak bez telefona može biti problem. Zato naši stručni tehničari koriste najnovije metode i opremu kako bi popravili ekran vašeg Samsung ili iPhone telefona brzo i efikasno.

**Kvalitetna Popravka sa Obaveznim Zakazivanjem**

Da bismo obezbedili ovako brzu uslugu, "Pit Stop" zahteva prethodno zakazivanje na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili 065 3626 131. Ovo nam omogućava da se pripremimo za vaš dolazak i da se posvetimo vašem uređaju bez ometanja. Jednostavno nas kontaktirajte kako biste zakazali termin i prepustite nam brigu o vašem telefonu.

Zašto Izabrati "Pit Stop"?

 • Ultra-brza popravka: Vaš telefon će biti popravljen u roku od 30 minuta.
 • Specijalizovani za Samsung i iPhone: Naši tehničari su eksperti u radu sa najnovijim modelima.
 • Ne brišemo podatke: Vaši podaci na telefonu ostaju netaknuti.
 • Bez ostavljanja šifre: Nije nam potrebna šifra za otkljucavanje telefona
 • Obavezno zakazivanje: Efikasnost usluge zagarantovana kroz sistem zakazivanja.
 • Visokokvalitetni delovi: Koristimo samo najbolje delove za vaš Samsung ili iPhone.
 • Stručna i pouzdana usluga: Naš tim garantuje kvalitet i pouzdanost popravke.

Posetite naš servis na Bulevaru Arsenija Čarnojevića 91 i iskusite "Pit Stop" - uslugu koja definiše nove standarde u brzim popravkama. Kontaktirajte nas danas da biste zakazali vašu brzu popravku ekrana. Vaš telefon zaslužuje najbolje, a mi smo tu da to obezbedimo!

Viper Pit Stop servis ekrana 30min

Štampa El. pošta

Uklanjanje Burn-in (Duhova) sa Samsung ekrana

Burn-in efekat, poznat i kao "ghosting", može biti izazov za vlasnike Samsung mobilnih telefona sa OLED ekranima.

Ovaj problem može nastati kada se statični elementi, poput ikona i traka, prikazuju na ekranu duži vremenski period. Međutim, postoji nekoliko korisnih saveta i trikova koji vam mogu pomoći da sprečite burn-in efekat na displeju Vašeg Samsung mobilnog telefona.

U nastavku, pružamo vam vodič za sprečavanje i prepoznavanje ovog problema, zajedno sa listom Samsung modela sa kojih je moguće ukloniti burn-in u našem servisu.

Kako sprečiti burn-in efekat na Samsung OLED ekranima:

 • Koristite statične pozadine: Redovna promena pozadine na vašem Samsung telefonu može pomoći da se spreči burn-in efekat. Birajte pozadine koje sadrže raznolike boje i uzorke kako bi se ravnomerno rasporedila energija na ekranu.
 • Smanjite svetlinu ekrana: Visoka svetlina ekrana može ubrzati pojavu burn-in efekta. Podesite svetlinu ekrana na optimalan nivo kako biste smanjili rizik od trajnih oštećenja.
 • Isključite statične elemente: Ako primetite da određene ikone ili trake često ostaju na istom mestu, razmislite o isključivanju statičnih elemenata. Na primer, možete sakriti sistemsku traku ili preurediti ikone na početnom ekranu kako biste izbegli dugotrajno prikazivanje istih elemenata na istom mestu.
 • Koristite ekran za zaključavanje: Aktivirajte opciju automatskog zaključavanja ekrana nakon određenog perioda neaktivnosti. Ovo će pomoći u sprečavanju prikazivanja statičnih elemenata na duži vremenski period.
 • Rotacija ekrana: Redovno rotirajte ekran kako biste ravnomerno rasporedili piksele i smanjili mogućnost burn-in efekta na određenim delovima ekrana.

Lista Samsung modela sa OLED ekranom kod kojih je moguće otklanjanje burn-in efekta:

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10+

Samsung Galaxy S10 Lite

Samsung Galaxy S10e

Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S20+

Samsung Galaxy S20 Ultra

Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10+

Samsung Galaxy Note 10 Lite

Samsung Galaxy Note 20

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23+

Samsung Galaxy S23 Ultra

Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S22+

Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S21

Samsung Galaxy S21+

Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy Z Fold 2

Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 3

Samsung Galaxy Fold

Samsung Galaxy Fold 2

Samsung Galaxy A51

Samsung Galaxy A71

Samsung Galaxy A72

Samsung Galaxy A52

 

*Uklanjanje burn-in efekta sa Samsung OLED ekrana na mobilnim telefonima zahteva Samsung dijagnostički softver

U sledećem videu možete pogledati kako izgleda procedura otklanjanja ''duhova'' sa Samsung ekrana https://www.youtube.com/watch?v=lFPHqzPgc4I&t=187s

Primenjujući navedene savete i trikove, možete sprečiti ili umanjiti ovaj problem.

Ukoliko imate neki od Samsung modela sa OLED ekranom iz naše liste, posetite naš servis kako bi smo otklonili problem.

Štampa El. pošta

Zamena ekrana Zamena stakla Samsung mobilni telefoni iPhone mobilni telefoni Popravka mobilnih telefona Ekran mobilnog telefona Staklo mobilnog telefona Samsung Galaxy S21 Samsung Galaxy S20 Samsung Galaxy S10 Samsung Galaxy Note 20 Samsung Galaxy Note 10

Danas mobilni telefoni postaju središnji deo naših života, a ekran je jedan od najvažnijih delova svakog pametnog telefona. Ako vam je ekran oštećen na vašem Samsung ili iPhone mobilnom telefonu, ne brinite! U našoj radnji za popravku telefona, nudimo uslugu zamene ekrana i stakla za najnovije modele Samsung i iPhone uređaja. U ovom vodiču, predstavićemo vam sve najnovije Samsung i iPhone modele i objasniti kako možete zameniti ekran i staklo na svom mobilnom telefonu.

Samsung modeli:

 1. Samsung Galaxy S24
 2. Samsung Galaxy S24+
 3. Samsung Galaxy S24 Ultra
 4. Samsung Galaxy S23
 5. Samsung Galaxy S23+
 6. Samsung Galaxy S23 Ultra
 7. Samsung Galaxy S22
 8. Samsung Galaxy S22+
 9. Samsung Galaxy S22 Ultra
 10. Samsung Galaxy S21
 11. Samsung Galaxy S21+
 12. Samsung Galaxy S21 Ultra
 13. Samsung Galaxy S20
 14. Samsung Galaxy S20+
 15. Samsung Galaxy S20 Ultra
 16. Samsung Galaxy S10
 17. Samsung Galaxy S10+
 18. Samsung Galaxy S10e
 19. Samsung Galaxy Note 20
 20. Samsung Galaxy Note 20 Ultra
 21. Samsung Galaxy Note 10
 22. Samsung Galaxy Note 10+

iPhone modeli:

 1. iPhone 15
 2. iPhone 15 Plus
 3. iPhone 15 Pro
 4. iPhone 15 Pro Max
 5. iPhone 14
 6. iPhone 14 Plus
 7. iPhone 14 Pro
 8. iPhone 14 Pro Max
 9. iPhone 13
 10. iPhone 13 Mini
 11. iPhone 13 Pro
 12. iPhone 13 Pro Max
 13. iPhone 12
 14. iPhone 12 Mini
 15. iPhone 12 Pro
 16. iPhone 12 Pro Max
 17. iPhone 11
 18. iPhone 11 Pro
 19. iPhone 11 Pro Max
 20. iPhone XS
 21. iPhone XS Max
 22. iPhone XR
 23. iPhone X
 24. iPhone 8
 25. iPhone 8 Plus
 26. iPhone SE (2020)
 27. iPhone SE (2022)

Kako zameniti ekran i staklo na Samsung i iPhone telefonima:

 1. Identifikacija modela: Prvo što trebate uraditi je identifikovati tačan model vašeg Samsung ili iPhone telefona. Možete pronaći ovu informaciju na poleđini telefona ili u podešavanjima uređaja.
 2. Nabavka delova: Nakon što ste identifikovali model telefona, trebate nabaviti odgovarajući ekran i staklo. U našoj radnji Vam nudimo izbor: originalni delovi ili zamenski delovi visokog kvaliteta koji će osigurati pravilno funkcionisanje vašeg telefona.
 3. Priprema telefona: Pre nego što počnete sa zamenom ekrana, uverite se da je telefon isključen. Takođe je preporučljivo izvaditi SIM karticu i memorijsku karticu, ako ih ima.
 4. Zamena ekrana: Postupak zamene ekrana može se razlikovati od modela do modela. Pratite detaljna uputstva proizvođača ili posetite našu radnju kako biste dobili profesionalnu pomoć. Naš tim stručnjaka ima iskustvo u zameni ekrana na Samsung i iPhone modelima.
 5. Testiranje: Nakon što je zamena ekrana završena, važno je testirati funkcionalnost ekrana i senzora kako biste bili sigurni da je sve ispravno. U našoj radnji vršimo temeljno testiranje kako bismo se uverili da je vaš telefon potpuno funkcionalan.

Ako vam je potrebna zamena ekrana i stakla na vašem Samsung ili iPhone mobilnom telefonu, naša radnja je tu da vam pomogne. Uz širok spektar najnovijih Samsung i iPhone modela u ponudi, možete biti sigurni da ćemo vam pružiti kvalitetnu uslugu popravke. Posetite nas i popravite svoj mobilni telefon danas! Nemojte dopustiti oštećenom ekranu da vam pokvari iskustvo korišćenja pametnog telefona.

Štampa El. pošta

iPhone和三星屏幕维修

贝尔格莱德,塞尔维亚的Viper动店,我们提供三星和iPhone动电话的显示屏维修服务。我们的技术人员经过专业培训和资格认证,可以为您提供快速和可靠的服务,确保您的手机回到完美工作状态。

 

们使用最先进的设备和工具来修复您的手机屏幕,以确保您的手机能够恢复原来的外观和功能。我们提供各种类型的显示屏维修服务,包括碎屏维修、液晶屏幕维修、触摸屏维修和显示屏替换等。我们的维修服务适用于各种型号的三星和iPhone手机,包括三星S系列、三星Note系列、iPhone X系列和iPhone 11系列等。

 

们非常重视客户满意度,并始终以客户为中心。我们的工作人员会与您合作,了解您的需求,并确保您的手机维修服务得到及时和专业的处理。我们的价格合理,我们提供的务都是经过全面测试和质量控制的。

 

为了获得我们的移动电话显示屏维修服务,您可以直接前往我们的店面,或通过我们的网站进行在线预约。我们可以为您提供当天或次日服务,以便您尽快恢复使用您的手机。

 

总之,在贝尔格莱德,塞尔维亚的Viper动店,我们提供专业的三星和iPhone动电话显示屏维修服务,旨在为客户提供最好的服务。无论您的手机遇到什么问题,我们都有能力为您提供快速、可靠和经济实惠的解决方案

+38165 3626-131

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

https://goo.gl/maps/WdB9TrNfe9nVxrER9

Viper lokacija Google Mape

Štampa El. pošta

Viper Servis

065 / 3626 - 131
info@viper.rs

Radni dani: 9h - 17h
Subota i nedelja: neradan dan