fbpx

065 / 3626 - 131        

pozadina viper MOBILNI 2

otkup mobilnih beograd

Otkup mobilnih telefona u Beogradu

Kada razmišljate o prodaji vašeg mobilnog telefona, verovatno se pitate gde da ga prodate i kako da dobijete najbolju cenu. Viper Mobile servis u Beogradu vam pruža jednostavan i siguran način da prodate svoj mobilni telefon i zaradite novac. Naša prodavnica otkupljuje nove i polovne mobilne telefone, uključujući popularne modele Samsung i iPhone.

Prodaja vašeg mobilnog telefona može biti sjajan način za zaradu novca i oslobađanje prostora u vašem domu. Ako ste zainteresovani za prodaju svog mobilnog telefona, postupak u Viper Mobile servisu je vrlo jednostavan. Prvo, donesite svoj telefon u našu prodavnicu u Beogradu. Naš stručni tim će pregledati vaš telefon i oceniti njegovu vrednost u skladu sa tržišnim standardima. Mi cenimo vaš telefon prema njegovoj starosti, brendu, modelu, stanju i drugim faktorima.

Nakon procene, naš tim će vam dati ponudu na licu mesta. Ako prihvatite ponudu, mi ćemo vam dati novac odmah. Postupak je brz i efikasan, a ne morate se brinuti o papirologiji i drugim neugodnim detaljima.

U Viper Mobile servisu, mi cenimo vašu privatnost i bezbednost. Kada prodajete svoj mobilni telefon, možete biti sigurni da će vaše lične informacije biti obrisane sa telefona pre nego što se ponovo prodaje.

Prodajući svoj mobilni telefon Viper Mobile servisu, možete biti sigurni da ćete dobiti fer cenu i profesionalnu uslugu. Naš tim stručnjaka ima godine iskustva u proceni mobilnih telefona i garantuje da ćete dobiti najbolju moguću cenu za vaš telefon.

U zaključku, ako želite prodati svoj mobilni telefon u Beogradu, Viper Mobile servis je pravo mesto za vas. Posetite nas i prodajte svoj telefon bezbedno za fer cenu. Naš stručni tim je uvek tu da vam pomogne i odgovori na sva vaša pitanja.

Štampa El. pošta

servis telefona

Servis telefona

Vršimo popravku mobilnih telefona iPhone i Samsung. Zamene ekrana, zamena touch screen-a, iphone servis, spasavanje podataka ...

Viper Servis

065 / 3626 - 131
info@viper.rs

Radni dani: 9h - 17h
Subota i nedelja: neradan dan