fbpx
011 / 3626 - 131        

pozadina viper MOBILNI 2

otkup mobilnih beograd

iPhone iPad iCloud Otkup

Apple je počevši sa iOS7 verzijom operativnog sistema omogućio korisnicima da zaštite svoj iPhone i iPad u slučaju gubitka ili krađe. Ova opcija pod imenom Find My iPhone omogućava daljinsko zaključavanje i lociranje uređaja od strane prvobitnog korisnika jednostavnim logovanje na sajt www.icloud.com

Ukoliko ste kupili polovan iPhone ili iPad i nakon update-a softvera uređaj zahteva iCloud e-mail i lozinku - password, jedino rešenje je da kontaktirate prethodnog vlasnika da Vam da tražene podatke. Uređaj je neupotrebljiv ukoliko niste u mogućnosti da saznate icloud email i password prethodnog vlasnika.

Viper servis vrši otkup iPhone i iPad uređaja za koje ne možete da saznate icloud email i lozinku. Otkupna cena je znatno manja od cene uređaja koji je u funkcionalnom staju s obzirom da se ovi aparati mogu iskoristiti isključivo za rezervne delove.

otkup icloud iphone ipad zakljucanih uredjaja

 

otkup icloud zakljucanih telefona

Štampa El. pošta

Viper Servis

Balkanska 14, Beograd
011 / 3626 - 131
065 / 3626 - 131
info@viper.rs

Radni dani: 9h - 20h
Subota : 10h - 16h
Nedelja: neradan dan

dekodiranje telefona sidebar

Dekodiranje mobilnih

Dekodiranje mobilnih telefona.
Nudimo vam usluge dekodiranja telefona putem fabričkih kodova bez gubitka podataka i garancije telefona. Ukoliko nije moguće daljinsko dekodiranje, Vaš telefon možete dekodirati u našem servisu.