011 / 3626 - 131        

pozadina viper MOBILNI 2

otkup mobilnih beograd

iPhone iPad iCloud Otkup

Apple je počevši sa iOS7 verzijom operativnog sistema omogućio korisnicima da zaštite svoj iPhone i iPad u slučaju gubitka ili krađe. Ova opcija pod imenom Find My iPhone omogućava daljinsko zaključavanje i lociranje uređaja od strane prvobitnog korisnika jednostavnim logovanje na sajt www.icloud.com

Ukoliko ste kupili polovan iPhone ili iPad i nakon update-a softvera uređaj zahteva iCloud e-mail i lozinku - password, jedino rešenje je da kontaktirate prethodnog vlasnika da Vam da tražene podatke. Uređaj je neupotrebljiv ukoliko niste u mogućnosti da saznate icloud email i password prethodnog vlasnika.

Viper servis vrši otkup iPhone i iPad uređaja za koje ne možete da saznate icloud email i lozinku. Otkupna cena je znatno manja od cene uređaja koji je u funkcionalnom staju s obzirom da se ovi aparati mogu iskoristiti isključivo za rezervne delove.

otkup icloud iphone ipad zakljucanih uredjaja

 

otkup icloud zakljucanih telefona

Štampa El. pošta

Viper Servis

Balkanska 29, Beograd
Tržni centar lokal br. 1
011 / 3626 - 131
065 / 3626 - 131
info@viper.rs

Radni dani: 10h - 20h
Subota : 10h - 16h
Nedelja: neradan dan

dekodiranje telefona sidebar

Dekodiranje mobilnih

Dekodiranje mobilnih telefona.
Nudimo vam usluge dekodiranja telefona putem fabričkih kodova bez gubitka podataka i garancije telefona. Ukoliko nije moguće daljinsko dekodiranje, Vaš telefon možete dekodirati u našem servisu.