fbpx
011 / 3626 - 131        

pozadina viper MOBILNI 2

servis mobilnih telefona beograd

Instaliranje navigacije na iPhone i Android telefone

instaliranja mapa na iphone2Skoro svi mobilni telefoni novije proizvodnje poseduju podršku za GPS (Global Positioning System ) navigaciju. Mape koje dolaze uz sam uređaj su praktično neupotrebljive i uglavnom zahtevaju upotrebu prenosa podataka koja se naplaćuje.

U Viper servisu možete instalirati aplikacije za navigaciju kao što su iGO Primo ili Navigon koje se koriste samo GPS signalom čija se upotreba ne naplaćuje. iGO aplikacija ima meni i glasovno navođenje na srpskom jeziku dok za Navigon možete birati izmedju hrvatskog ili engleskog jezika. Prilikom instaliranja dobijate najnovije mape u tom trenutku, bilo za naš region bilo za celu Evropu ili svet, u zavisnosti od vaših potreba. Postoji i opcija instaliranja spiska kamera za kontrolu saobraćaja, kako bi Vas aplikacija upozorila svaki put kada se približite nekoj od njih.

 instaliranje mapa na android2

Instaliranje navigacije je moguće na svim Apple iPhone, iPad, iPod uređajima. Takođe, svi telefoni s Android operativnim sistemom podržavaju navigaciju (Samsung, HTC, Alcatel, LG, Lenovo, Motorola, Sony, ZTE...). Sama instalacija se vrši na licu mesta u našim servisima i traje od 30 do 60 minuta. Cena ove usluge varira u zavisnosti od uređaja i od toga koje mape želite, npr. samo Srbiju ili celu Evropu. Moguća je i instalacija mapa za ostatak sveta, Ameriku, Aziju, Afriku, Australiju itd...

Instaliranje mapa za navigaciju na android i iOS telefonima i tabletima

navigacija na telefonu ili tabletu2

Štampa El. pošta

Viper Servis

Balkanska 14, Beograd
011 / 3626 - 131
065 / 3626 - 131
info@viper.rs

Radni dani: 9h - 20h
Subota : 10h - 16h
Nedelja: neradan dan

otkup mobilnih telefona sidebar

Otkup mobilnih telefona

Otkupljujemo polovne i nove mobilne telefone, starosti do 2 godine. Otkup telefona sa mreža (MTS, VIP, Telenor) i pokvarenih telefona. Nudimo zamenu telefona staro za novo.

dekodiranje telefona sidebar

Dekodiranje mobilnih

Dekodiranje mobilnih telefona.
Nudimo vam usluge dekodiranja telefona putem fabričkih kodova bez gubitka podataka i garancije telefona. Ukoliko nije moguće daljinsko dekodiranje, Vaš telefon možete dekodirati u našem servisu.