fbpx
011 / 3626 - 131        

pozadina viper MOBILNI 2

servis mobilnih telefona beograd

Prevod menija telefona na srpski

Viper servis vrši uslugu prevoda menija telefona na srpski jezik. Prevod menija na srpski jezik u većini slučajeva vršimo na licu mesta. Neophodno je da prethodno sačuvate sve bitne podatke sa uređaja ukoliko ih ima (imenik, slike, video, poruke) pošto se prilikom prevoda menija telefon vraća na fabrička podešavanja. Ukoliko ste zaboravili samostalno da uradite backup podataka, Viper Servis će to uraditi za vas.

prebacivanje-menija-na-srpski-jezik

Prevod menija se smatra rutinskom operacijom i radi se isključivo originalnim softverom samog proizvođača mobilnog telefona. Ne postoji nikakav rizik po Vaš telefon, niti će telefon izgubiti neku od funkcija nakon ovog postupka.

Trajanje prevoda zavisi od više faktora. Kod nekih modela traje 10 min. dok ima i retkih slučajeva gde je potrebno sat vremena za prevod.

Nažalost postoje i modeli koje je nemoguće prevesti na srpski jezik iz razloga što proizvođaci nisu planirali prodaju određenog modela na našem tržištu.

prevod telefona na srpski jezika

Štampa El. pošta

Viper Servis

Balkanska 14, Beograd
011 / 3626 - 131
065 / 3626 - 131
info@viper.rs

Radni dani: 9h - 20h
Subota : 10h - 16h
Nedelja: neradan dan

otkup mobilnih telefona sidebar

Otkup mobilnih telefona

Otkupljujemo polovne i nove mobilne telefone, starosti do 2 godine. Otkup telefona sa mreža (MTS, VIP, Telenor) i pokvarenih telefona. Nudimo zamenu telefona staro za novo.

dekodiranje telefona sidebar

Dekodiranje mobilnih

Dekodiranje mobilnih telefona.
Nudimo vam usluge dekodiranja telefona putem fabričkih kodova bez gubitka podataka i garancije telefona. Ukoliko nije moguće daljinsko dekodiranje, Vaš telefon možete dekodirati u našem servisu.