fbpx

065 / 3626 - 131        

pozadina viper MOBILNI 2

servis mobilnih telefona beograd

Brza i kvalitetna zamena stakla ekrana za mobilne telefone - Viper servis

Viper servis za zamenu stakla ekrana na mobilnim telefonima

Viper servis mobilnih telefona vrši brzu i kvalitetnu zamenu stakla ekrana, tj. reparaciju ekrana. Ova vrsta popravke je moguća isključivo na telefonima koji i nakon oštećenja (pucanje stakla izazvano padom ili nagnječenjem) prikazuju normalnu jasnu sliku preko celog ekrana (LCD-a).

Reparacija stakla ekrana

Postupak reparacije stakla ekrana obuhvata odvajanje (separaciju) oštećenog stakla od ekrana, uklanjanje starog lepka, nanošenje novog sloja lepka (OCA-lepak u vidu folije-stikera) s novim staklom i na kraju laminaciju tokom koje se lepak na određenoj temperaturi i pod uticajem UV svetla suši.

Procedura reparacije

U Viper servisu za ovu proceduru koristimo najsavremenije mašine koje osiguravaju savršen spoj novog stakla s ekranom.

Vreme i cena reparacije

Vreme potrebno za zamenu stakla ekrana se kreće od 12 do 24h, u zavisnosti od modela telefona. Ovaj vid popravke ima prednost u odnosu na zamenu kompletnog ekrana sa touchscreen-om jer je znatno niža cena popravke.

Cena zamene stakla ekrana zavisi od više faktora, pri čemu je cena rezervnog dela (stakla) najmanji trošak. LCD je debljine 1mm i potreban je visok nivo stručnosti kako bi se uspešno odvojio od slomljenog stakla.

Ako Vam je potrebna zamena stakla ekrana na Vašem mobilnom telefonu, posetite Viper servis i mi ćemo se pobrinuti da Vaš telefon ponovo bude kao nov!

 s23 reparacija 14 broken glass

Pogledajte ponudu najčešće servisiranih telefona i cenu zamene stakla ekrana:

Zamena Ekrana Samsung Galaxy S23 Ultra

Zamena stakla ekrana Samsung S23 Ultra

Štampa El. pošta

Viper Servis

065 / 3626 - 131
info@viper.rs

Radni dani: 9h - 17h
Subota i nedelja: neradan dan

otkup mobilnih telefona sidebar

Otkup mobilnih telefona

Otkupljujemo polovne i nove mobilne telefone, starosti do 2 godine. Otkup telefona sa mreža (MTS, VIP, Telenor) i pokvarenih telefona. Nudimo zamenu telefona staro za novo.