fbpx

065 / 3626 - 131        

pozadina viper MOBILNI 2

iphone servis beograd

Servis Apple iPhone uređaja

iphone xServis iPhone Apple uređaja vršimo još od 2007. godine i pojave prvog iPhone-a.

U najčešće hardverske probleme (zahtevaju fizičku zamenu neispravnog dela u telefonu) koje uspešno rešavamo spadaju:

- zamena LCD ili OLED ekrana (display u kompletu sa touchscreen-om) za iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone Xr, iPhone Xs, iPhone Xs Max, 11, 11 Pro i 11 Pro Max.

- zamena baterije (svi iPhone uređaji zahtevaju stručno otvaranje prilikom zamene baterije)

- zamena flet kabla sa Home tasterom (ova popravka je neohodna ukoliko Vam centralni Home taster ne reaguje na svako pritiskanje ili ne reaguje na pritiskanje uopšte)

iphoe x 8 8plusVaš iPhone možete poslati i po nekoj od kurirskih službi sa opisom kvara, mi ćemo Vam se javiti u najkraćem roku sa predviđenom cenom popravke kako bi odlučili da li želite da popravimo Vaš uređaj ili ne. Nakon izvršene intervencije aparat šaljemo na Vašu adresu. Vreme potrebno za popravku se kreće od 1 do 3 radna dana. Garancija na sve naše usluge je 3 meseca.

Nažalost postoje i uređaji za koje cena popravke nije isplativa, u tom slučaju dijagnostiku kvara i naš trud NE PLAĆATE.

Štampa El. pošta

Viper Servis

065 / 3626 - 131
info@viper.rs

Radni dani: 9h - 17h
Subota : 10h - 16h
Nedelja: neradan dan

otkup mobilnih telefona sidebar

Otkup mobilnih telefona

Otkupljujemo polovne i nove mobilne telefone, starosti do 2 godine. Otkup telefona sa mreža (MTS, VIP, Telenor) i pokvarenih telefona. Nudimo zamenu telefona staro za novo.