fbpx

065 / 3626 - 131        

pozadina viper konacna2

pozadina viper MOBILNI 2

Popravka za Samsung i iPhone razbijene ekrane

Kada su u pitanju popravke mobilnih telefona u Beogradu i Srbiji, naš servis je tu da Vam pomogne! Specijalizovani smo za popravku iPhone i Samsung mobilnih telefona, sa posebnim fokusom na zamenu stakla ekrana i zamenu citavih ekrana.

Ako Vam je ispao telefon ili je napuklo staklo ekrana, nemojte očajavati! Naš tim stručnjaka će Vam pružiti brzu i efikasnu popravku. Zamena samo stakla ekrana je naša specijalnost, pa Vam možemo garantovati da će Vaš telefon izgledati kao nov nakon naše intervencije.

Ukoliko Vam je neophodna zamena celog ekrana, takođe se možete osloniti na nas. Naši stručnjaci imaju dugogodišnje iskustvo u zameni ekrana za različite modele iPhone i Samsung telefona, tako da možete biti sigurni da će Vaš telefon biti popravljen na najbolji mogući način.

Kvalitetna popravka telefona zahteva i kvalitetne delove, i zato koristimo samo najkvalitetnije delove za zamenu ekrana i stakla. Naš cilj je da Vam pružimo vrhunsku uslugu i da Vaš telefon bude u potpunosti funkcionalan nakon popravke.

Ako Vam je potrebna popravka iPhone ili Samsung telefona u Beogradu ili Srbiji, obratite se našem servisu. Naš tim stručnjaka će Vam pružiti najbolju moguću uslugu i popraviti Vaš telefon u najkraćem mogućem roku. Kontaktirajte nas danas da bismo Vam pomogli da Vaš telefon ponovo bude kao nov!

Evo nekih od Samsung i iPhone modela koji su izasli u prethodne 4 godine, a za koje pružamo usluge popravke:

Samsung:

Galaxy S23, S22, S21, S20, S10, S9

Galaxy Note 20, 10, 9

Galaxy A72, A53, A52, A51, A50

iPhone:

iPhone 14, 13, 12, 11, X

iPhone SE (2nd gen)

iPhone XR, XS, XS Max

iPhone 8, 7, 6S

Svakom modelu pristupamo pažljivo i sa profesionalnom brigom, bilo da se radi o zameni stakla ekrana ili celog ekrana. Kontaktirajte nas kako bismo Vam pružili najbolju uslugu popravke Vašeg Samsung ili iPhone telefona u Beogradu i Srbiji.

+38165 3626-131

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

https://goo.gl/maps/WdB9TrNfe9nVxrER9

Štampa El. pošta

Viper Servis

065 / 3626 - 131
info@viper.rs

Radni dani: 9h - 17h
Subota i nedelja: neradan dan