fbpx

065 / 3626 - 131        

pozadina viper konacna2

pozadina viper MOBILNI 2

Zamena baterija na iPhone uređajima: Kako očuvati funkcije i izbeći greške

U današnje vreme, iPhone uređaji su neodvojivi deo naših života. Međutim, kao i svaki drugi elektronski uređaj, sa vremenom dolazi do smanjenja kapaciteta baterije, što zahteva njenu zamenu. Postupak zamene baterije može biti komplikovan, posebno kada želimo da očuvamo sve funkcije telefona, uključujući i prikaz stanja zdravlja baterije. Upravo ovde dolazi do izražaja važnost izbora pravog servisa koji može kvalitetno da izvrši ovu uslugu, a da pritom ne dođe do brisanja podataka sa telefona ili potrebe za otključavanjem uređaja.

Značaj očuvanja funkcije prikaza zdravlja baterije

Prikaz zdravlja baterije na iPhone uređajima omogućava korisnicima da imaju jasan uvid u to koliko je baterija istrošena i kada je pravo vreme za njenu zamenu. Ova funkcija je od izuzetnog značaja jer direktno utiče na performanse i autonomiju uređaja. Zamena baterije u neovlašćenom servisu često dovodi do toga da se ova funkcija gubi, što može rezultirati pojavom različitih grešaka i upozorenja.

Kako izvršiti zamenu baterije bez gubitka funkcija?

Naš servis, smešten na adresi Bulevar Arsenija Čarnojevića 91 na Novom Beogradu, specijalizovan je za brzu i efikasnu zamenu baterija na svim iPhone modelima. Naš tim stručnjaka koristi specijalizovane alate i tehnike koje omogućavaju prebacivanje elektronike sa starih na nove baterije. Ovaj proces je ključan kako bi se očuvala funkcija prikaza zdravlja baterije i kako bi se izbegle greške koje upozoravaju na upotrebu baterija iz neovlašćenih servisa.

Prednosti zamene baterije u našem servisu

  • Brza popravka: Naš fokus je na brzoj popravci, koja se obično završava u roku od 2 do 3 sata, čime se omogućava da korisnici ne budu dugo bez svog uređaja.

 

  • Očuvanje podataka: Tokom zamene baterije ne dolazi do brisanja podataka sa telefona, što znači da su sve vaše informacije, fotografije i aplikacije sigurne.

 

  • Privatnost je na prvom mestu: Ne zahtevamo šifru za otključavanje telefona, čime garantujemo maksimalnu privatnost i sigurnost vaših podataka.

 

  • Kvalitet i pouzdanost: Koristimo isključivo kvalitetne delove i alate kako bismo osigurali dugotrajnost i pouzdanost vašeg uređaja nakon zamene baterije.

ios13 iphone xs battery unknown health

Izborom našeg servisa za zamenu baterije na vašem iPhone uređaju, birate pouzdanost, brzinu i sigurnost. Uz našu ekspertizu i posvećenost, vaš telefon će nastaviti da radi kao nov, bez gubitka ključnih funkcija. Kontaktirajte nas na email ili na broj telefona 065 3626 131 radnim danima od 9 do 17h kako biste zakazali svoj termin. Očekujemo vas na Bulevaru Arsenija Čarnojevića 91 na Novom Beogradu.

Štampa El. pošta

Viper Servis

065 / 3626 - 131
info@viper.rs

Radni dani: 9h - 17h
Subota i nedelja: neradan dan